Szivattyú Kapszula és kapszulatöltő Tűzálló anyag Saválló anyag Ragasztanyag Műanyagtasakos melegítő Uszodai élményberendezés

Kapszulatöltő

Kapszulatöltő, kapszulatöltő gép, kézi kapszulatöltő.

Feton kézi kapszulatöltő gép


A Feton kézi kapszulatöltő gép a paharamcopea és az Európai előírásainak megfelelő alapanyagokból készül. (Rozsdamentes acél és különleges műanyag).

A Feton kézi kapszulatöltő gép két külön részből állnak.

kapszula berendező berendezőből (ez a szerkezet kiválasztja, hogy melyik a kapszula alja és a teteje és aljával lefelé berendezi mindegyiket a töltőnyílásba) illetve áll egy
kapszulatöltő töltő részből. (Itt történik a kapszula szétnyitása, megtöltése a kívánt töltettel, és a kapszula összezárása.)

A Feton kézi kapszulatöltő gép használata egyszerű, teljesen manuálisan működik, nem kell hozzá áram, nincsenek benne bonyolult megoldások, így a tisztítása és újra összeszerelése könnyű, a kapszulatöltő gép meghibásodásának lehetősége minimális.

Egy Feton kézi kapszulatöltő gép segítségével csak egy méretű kapszula tölthető. A méretek nem variálhatók a gépben rejlő negyed milliméter pontosságú precíziós eszközök miatt.

A Feton kézi kapszulatöltő gép rendelhető méretei a kapszula nagysága szerint: 000 / 00 / 0 / 1 / 2 / 3 / 4

A Feton kézi kapszulatöltő gép rendelhető méretei a kapacitása szerint (egyszerre hány kapszula tölthető vele): 90 / 100 / 120 / 200

Egy közepes méretű Feton kézi kapszulatöltő gép átlagos töltési sebesség mellett kb. 1500-2000 db kapszula tölthető meg óránként.

kapszulatöltő A kézi kapszulatöltő gép két fajtája létezik: Hagyományos kézi kapszulatöltő és a „Fast Lock” kézi kapszulatöltő, mely a korszerűbb változat, ennek használata gyorsabb és egyszerűbb a hagyományos kézi kapszulatöltő géphez képest.

A Feton kapszulatöltő gép kiegészítő termékei:

  • Hordozható és tároló táska
  • Karbantartó készlet (olaj, és tisztító kefék)
  • Por tömködő (porok összetömörítéséhez)
  • Bliszterező
  • Bliszter fólia és műanyag fészek
kapszulatöltő


A kézi kapszulatöltő gép egyes - leggyakrabban használt - méreteket raktárról azonnal, a többi terméket pedig gyors szállítási határidővel tudjuk szállítani.


Ajánlat, információ kéréséhez kattintson ide: hskft@hskft.hu